Sommertur 2017
Til sommer 2017 kan Sokkelund Sangkor opleves ved en række koncerter i Jylland og på Fyn, når vi gæster Esbjerg, Varde, Holstebro og Assens mellem den 16. og 19. august. Vi ses.
Gamle nyheder
Samarbejde med Grundtvigsk Forum
Sokkelund Sangkor under ledelse af Morten Schuldt-Jensen lancerer i samarbejde med Grundtvigsk Forum den første koncert i en række af flere, hvor korsang kombineres med fællessang fra Højskolesangbogen. Ved koncerten d. 21. maj kl. 16 vil koret opføre: Vagn Holmboe: Sange mod Vårdybet (William Heinesen), Bernhard Lewkovitch: 5 danske madrigaler (Frank Jæger), Ib Nørholm: 3 sange (Poul Borum, Ivan Malinovski) og Otto Mortensen: Korsange (til tekster af Grundtvig, Helge Rode og Johs.V. Jensen)
Sange mod vårdybet
Til koncert i Vartovs store sal synger vi til maj bl.a. Vagn Holmboes ”Sange mod Vårdybet”. Værket beskriver med sine stemningsfulde digte af den færøske digter William Heinesen, menneskenes liv og arbejde i sol og sne ved det stormfulde hav under den høje, færøske himmels skiftende farver.
Tak for i år
Sokkelund Sangkor siger tak for 2016 og ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.
MERE OM JULEN I SOKKELUND
Klik HER for mere om vores julekoncerter.
Max Reger - Geistliche Gesänge
I efteråret går Sokkelund Sangkor sammen med vores dygtige danske korkolleger i Camerata om tre koncerter – d. 18. september i Næstved og Svendborg og d. 20. september i Holmens Kirke i København.
Julen i Sokkelund
Efter et fantastisk projektsamarbejde med Kammerkoret Camerata i anledningen af 100-året for Max Regers dødsår er vi nu begyndt at se frem mod julen, som i år byder på vores efterhånden traditionsrige JuleJazz - og Händels Messias. Se mere i kalenderen og under julelinket ovenfor.
"Vom Dunkel zum Licht", Max Reger Mindekoncert 2016
I anledning af 100-året for Max Regers død går to af Danmarks førende kor – Sokkelund Sangkor og Kammerkoret Camerata – sammen om opførelsen af hans 3 motetter op. 110, som mht. vokale krav og fortolkning er i en klasse for sig. De høres derfor yderst sjældent, og næsten aldrig samlet, men i sin enestående progression lader op. 110 - opført i sin helhed - både publikum og kor opleve en næsten magisk forløsning - vom Dunkel zum Licht.
Sommertur
I sommeren 2016 tager Sokkelund Sangkor igen til det nordjyske, hvor vi kan opleves i bl.a. Frederikshavn og Skørping. Programmet vil for en dels vedkommende være baseret på efterårets koncerter med repertoire af Max Reger.
Grupperabat til Juleoratoriet
Er I fem eller flere, der gerne vil ind at høre Bachs Juleoratorium med Sokkelund Sangkor, tilbyder vi grupperabat i form af billetter til 200 kr. pr. stk. (normalpris 240 kr. + evt. gebyr).
Skriv til koret på billetter@sokkelundsangkor.dk for at bestille gruppebilletter eller høre nærmere om tilbuddet.
Sidste frist for bestilling er søndag den 13. december – på gensyn!

Man kan frit fordele billetterne på de to koncerter, men rabatprisen er betinget af samlet bestilling og betaling af mindst fem billetter på forhånd. Ubrugte billetter refunderes ikke.
Grupperabat til JuleJazz (Garnisonskirken)
Er I fem eller flere, der gerne vil ind og høre JuleJazz i Garnisonskirken med Sokkelund Sangkor, tilbyder vi grupperabat i form af billetter til 100 kr. pr. stk. (normalpris 120 kr. + evt. gebyr).
Skriv til koret på billetter@sokkelundsangkor.dk for at bestille gruppebilletter eller høre nærmere om tilbuddet.
Sidste frist for bestilling er mandag den 23. november – på gensyn!

Rabatprisen er betinget af samlet bestilling og betaling af mindst fem billetter på forhånd. Ubrugte billetter refunderes ikke.
Julen i Sokkelund
I år har vi hele tre juleprogrammer på plakaten. Adventskoncert i Lindevang Kirke, JuleJazz i Søllerød og Garnisonskirken - og ikke mindst Juleoratoriet i Garnisonskirken. Vel mødt.
Matthæuspassionen
Vær med, når Sokkelund Sangkor sammen med Immortal Bach fra Leipzig, Aarhus Universitetskor og Aarhus Symfoniorkester opfører Matthæuspassionen i ugen op til påske 2016. Opførelser i hhv. Aarhus og København. Se mere hos Aarhus Symfoniorkester.
Juleoratoriet
Billetter til Bachs Juleoratorium kan nu købes på BilletNet.